Θωράκισε την επιδερμίδα σου ενυδατώνοντας την

Skin care routine, μια φράση που ακούμε συχνά, επιθυμούμε να επιτύχουμε αλλά όλο ξεγλιστράει και χάνετε στην ήδη φορτωμένη καθημερινότητα μας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας;

Η ρύπανση και όλες οι περιβαλλοντικές αλλαγές, το lifestyle (το φαγητό, ο καφές, το κάπνισμα), η έκθεση στον ήλιο χωρίς την απαραίτητη προστασία, μπορούν να επηρεάσουν τον επιδερμικό φραγμό. Ο επιδερμικός φραγμός είναι το ‘’τείχος’’ προστασίας που σχηματίζει η τελευταία στιβάδα της επιδερμίδας, η κερατίνη. Ο επιδερμικός φραγμός έχει διπλή ιδιότητα, καταρχάς εμποδίζει τη διείσδυση επικίνδυνων αλλεργιογόνων και βακτηριδίων και επιπλέον αποτρέπει την εξάτμιση των φυσικών αποθεμάτων νερού.

Υπάρχουν χιλιάδες έρευνες και μελέτες στις οποίες έχει αποδειχθεί ότι το νερό είναι το βασικότερο συστατικό για τον οργανισμό μας. Το να πίνουμε νερό μέσα στην καθημερινότητα μας πρέπει να γίνει ρουτίνα, όχι όμως μόνο για την επιδερμίδα μας, αλλά για την καλή λειτουργία του οργανισμού συνολικά.

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι Wellness! Πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε μια ρουτίνα.

Η ποσότητα νερού που καταναλώνουμε καθημερινά δεν αλλάζει το πως περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας. Το πρωταρχικό και βασικότερο βήμα στην περιποίηση της επιδερμίδας είναι η ενυδάτωση της. Τα booster της εταιρίας Vichy διατηρούν την ποσότητα του νερού που θέλουμε στην επιδερμίδα και επίσης την προετοιμάζουν ώστε να υποδεχτεί το κατάλληλο εξατομικευμένο προϊόν.

Ανακαλύψτε την εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης
για την επιδερμίδα σας

Ελεάνα Παπαχαραλάμπους