4 ταξίδια που πρέπει να κάνεις μόνη σου ακόμη κι αν είσαι σε σχέση

Αν και είμαι σε μια σχέση, μου αρέσει να ταξιδεύω μόνη μου. Όμως, καθώς οι περισσότερες γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους μπορούν να σας πουν, ορισμένα μέρη είναι πιο φιλόξενα από ό, τι άλλα. Εφόσον ταξίδευα αρκετά μόνη μου, ξέρω πόσο τρομακτικό και απομονωμένο μπορεί να είναι όταν οι ντόπιοι προσπαθούν να ‘’επωφεληθούν’’ από εμένα, καθώς και την μεγάλη ανταμoιβή που νιώθεις είναι όταν κάνεις πραγματικούς φίλους.

Πιο κάτω θα βρείτε μέρη που είναι ιδανικά για σόλο γυναίκες ταξιδιώτες, ειδικά εκείνες που βρίσκονται σε μονογαμικές σχέσεις ή, για οποιονδήποτε άλλο λόγο, δεν ψάχνουν για ρομαντισμό στα ταξίδια τους σύμφωνα με το bustle.com:

duydophotography/Fotolia

  1. Houston, Texas

Προσωπικά αγαπώ το Χιούστον για την πολύβουη μουσική του σκηνή, τα περίεργα μπαρ και τους φιλικούς ανθρώπους. Μπορείτε να βρείτε ένα φεστιβάλ μουσικής οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αν θέλετε να συναντήσετε νέους ανθρώπους.

sborisov/Fotolia

  1. Miami, Florida

Μπορείτε να σκεφτείτε το Μαϊάμι ως ένα μέρος για ξεκούραση, αλλά είναι επίσης ένα μέρος για σόλο βόλτες στην παραλία, μοναδικά φαγητά και ψώνια και επισκέψεις σε μερικές από τις καλύτερες γκαλερί και μουσεία της χώρας

andreykr/Fotolia

  1. Amsterdam

Το Άμστερνταμ αξίζει τη φήμη του ως μία από τις πιο προοδευτικές πόλεις στον κόσμο, καθώς είναι ένα από τα πιο ισότιμα κράτη μεταξύ των δύο φύλων. Μαζί με μια εντυπωσιακή ποικιλία από coffee shops, έχει πανέμορφα τοπία, με κανάλια που διαπερνούν την πόλη τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε με βάρκα και πολλά τουριστικά αξιοθέατα όπως το Μουσείο Anne Frank και το Μουσείο Βαν Γκογκ.

Tierney/Fotolia

  1. New York

Ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντά σας, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να βρείτε στη Νέα Υόρκη. Εάν είστε φανατικός της τέχνης, περιηγηθείτε στις γκαλερί στην Τσέλσι. Αν αγαπάτε τα ψώνια, κάντε μια βόλτα στο Soho. Εάν βρίσκεστε στο θέατρο, δείτε μια επίδειξη Broadway